Καλέστε μας στο 6973.983920
#skinoshouses #kythera

Rent a Boat Kythira

Kapsali

Νοικιάστε Σκάφος

Σε συνεργασία με τα:         

Νοικιάστε σκάφος η οργανώστε μια ημερήσια κρουαζιέρα στο νησί των Κυθήρων!

  Γίνε εσύ ο Καπετάνιος της καλύτερης μέρας των διακοπών σου!

  Για αρχή ελάτε με την παρέα σας ή την οικογένειά σας  και ζήστε την απόλυτη θαλασσινή εμπειρία! Βρείτε την δικιά σας «ιδιωτική» παραλία, χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο και την θάλασσα και εξερευνείστε τα μαγικότερα νερά .Έπειτα Νοικιάζοντας ένα από τα σκάφη μας, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κρυφές μαγευτικές παραλίες των Κυθήρων στις οποίες η πρόσβαση γίνεται μόνο δια θαλάσσης, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς δίπλωμα ταχυπλόου, αφού τα σκάφη μας είναι πανεύκολα στην πλοήγηση!

  Αρχικά δεν απαιτείται να έχετε δίπλωμα ή προηγούμενη εμπειρία !

  Τα καθημερινά ταξίδια της Serras boats έχουν σχεδιαστεί για να είναι ασφαλή. Όλα τα σκάφη μας είναι καινούργια, καλά συντηρημένα και εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας με ηρεμία.

  Τέλος το έμπειρο πλήρωμά μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα, από τον προγραμματισμό της διαδρομής σας μέχρι την πλοήγηση στα νερά των Κυθήρων .Mε μια σειρά σκαφών για να διαλέξετε, σίγουρα θα βρείτε την τέλεια επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τηλέφωνα κρατήσεων : 6977310836 6947093706

email: serrasvag@hotmail.com

×